Fondue i modern tappning (vilar för tillfället)


Nu vänder vi blad...persiljan ner i goda såser och vi öppnar upp våra portar när vi behöver det som mest. Under dunkla höstkvällar eller kylslagna vinterkvällar är vi först i Östergötland (tror vi) med att servera fondue i modern tappning. Bort med flottiga grytor till förmån för läckra fonder och härliga tillbehör.  vi vill att ni förbokar, och det är endast kvällar och när vi har tid och möjlighet 
Välkomna till puttrande grytor, muntra skratt och en matupplevelse vi tror ni har saknat.

För att förstärka vår målsättning som den generösa krogen har vi valt att ta bort förrätterna för att istället bjuda er på en aptitretare! Det kanske inte är den största förrätt ni sett men eftersom ni äter obegränsat av fonduen är tanken här att ni ska få bort den där enerverande tokhungern samtidigt som ni får smalökarna redo för en förhoppningsvis fantastisk kväll.Är ni fler än 15 personer kan vi, om kalendern tillåter, erbjuda andra datum då vi öppnar speciellt för er! dock endast kvällstid.
Ring 0143-122 66

Fondue
-Bankarrendator Lindes hav- & sjöfondue (säsongsfisk) 269 kr/person
Tillagad i skaldjursfond och serveras med grönärtshummus, sikrom- och kaprissås, sötsur teriyakisås, äpple- och limechutney samt tzatsikiaioli.
Till detta en härlig sallad och dillslungad Lundsgård potatis.

 

-Plöjboyen Eriks köttfondue 269 kr/person
Hängmörad biff och rapsgris som tillagats i grönsaks- och köttfond. Serveras med örtbearnaise, tzatsikiaioli, sötsur teriyakisås och vår speciella BBQ-sås. Till detta en härlig sallad, grönärtshummus och örtslungad Lundsgård potatis.

-Ostbaronens ostfondue 249 kr/person
Till ostfonduen serveras bröd, pastrami och olika grönsaker samt potatis. Minst 4 personer och bokas en dag i förväg!


Dessert
-Lilla hjärtats chokladfondue 85 kr/person
Säsongens frukter, marshmallows och maränger som doppas i smält weischoklad smaksatt med cointreau, calvados och kaffe

-Chokladfondant med Grennaglass, 45 kr


Barnen då?
0-5 år gratis
5-10 år 50 kr
10-15 år 75 kr

Det innebär att barnen får en alldeles egen tallrik och får använda våra fina linnedukar som kostar 8 kr att tvätta :) Dessutom sätter vi fram ett köttbull- och prinskorvsfat att fondua, kul va?

 

För er som är 15 personer eller fler öppnar vi upp enligt önskemål om ni vill äta fondue.

070-322 60 13, 0143-122 66

hufvudstad@hotmail.se