Färg och inredning

Vi säljer färgen Annie Sloan Chalk Paint™. Du slipper det tråkiga förarbetet då du kan måla på nästa vilken yta som helst, utan att behöva ta bort lack, annan färg eller vax innan. Färgen, som är luktfri, torkar till en vacker, mjuk sammetsliknande finish på cirka 30 minuter. Kom in så berättar vi mer och du kan passa på att se färgproverna.

Kurser med Annie Sloan Chalk Paint™

JUST NU HAR VI KURSPAUS P.G.A. RÅDANDE OMSTÄNDIGHETER


Allmän information:
· Vi är alltid på Ladugård 206.
· Datum och tider för respektive kurs anges nedan.
· Allt material ingår i priset (förutom Rost och Betong och Adventspyssel, se nedan)

· I priset ingår dessutom något litet att äta och dricka.
· Ha på dig oömma kläder som tål lite färgfläckar. 
· Anmälan: maila namn, mobilnummer och kursdatum till: ladugard206@gmail.com
 (anmälan är bindande, avbokning senast en vecka före kursen)


KURSERNA 

Du behöver inte gå kurserna i tur och ordning, då de alla är fristående.

Introduktionskurs
En prova på-kurs för dig som målat lite eller inte alls med Annie Sloan Chalk Paint™ tidigare. Du får en introduktion till färgen och hur man kan använda den. Vi målar en ljusstake med två olika lager färg som vi sedan slipar och vaxar med ljust, mörkt, vitt eller svart vax. 
Pris: 595kr 

Teknik 1
En kurs för dig som målat lite tidigare eller varit med på Introduktionskursen och nu vill gå vidare. På kursen lär du dig några av Annie Sloans tekniker, så som hon själv lär ut dem. Vi testar strukturmålning, lager på lager med slipning och krackelering. Vi lär oss att arbeta med ljust, mörkt, vitt och svart vax. Kursen är en officiell Annie Sloan workshop.
Pris: 695kr

Teknik 2
Detta är en kurs för dig som varit med på någon av våra tidigare kurser och nu vill testa ytterligare några tekniker. På kursen lär vi oss att arbeta med bladmetall, schabloner, découpage, transfer och krackelering med Annies fantastiska produkt Craqueleur. Vi arbetar med ljust, mörkt, vitt eller svart vax. Kursen är en officiell Annie Sloan workshop.    
Pris: 695kr 

Rost och Betong
På kursen lär du dig att använda Annie Sloan Chalk Paint™ för att skapa ytor som ser ut som rost och betong. Till kursen vill vi att du tar med dig två saker du vill ”rosta och betonga”. Sakerna bör inte vara för stora eftersom du ska hinna arbeta klart med dem och så vill vi ju alla få plats runt borden ;0). Allt annat material, såsom färg och vax ingår, förstås i priset.
Pris: 595kr 

Adventspyssel
En återkommande goding där vi gör adventsarrangemang med ljus, blommor och dekorationer. Vi arbetar med olika tekniker som krackelering, bladmetall och schabloner. I priset ingår kruka eller låda, som är grunden till arrangemanget, färg, vax och metallicpasta etc. från Annie Sloan Chalk Paint™. Stearinljus, lullull, band och kottar för att skapa riktigt fin adventsstämning finns att köpa till!
Pris: 595kr


Förgyllningskurs
Vi lär oss att förgylla med både bladmetall och guilding wax. Två olika objekt ingår, men vill du istället ta med en egen pryl att sätta guldkant på går det naturligtvis bra!
Pris: 595kr

Är ni ett gäng som är sugna på en egen kurs? Vi fixar den enligt era önskemål!
 
· Vill ni ta med egna saker att måla och göra om så står vi för färg, vax, tips och ideér.
· Vill ni ha en av de ordinarie kurserna, men med ert eget gäng, så fixar vi det.
· Är ni sugna på att fördjupa er i en särskild teknik så fixar vi material till det.
· Vi kan även komma hem till er och ha en kurs om ni vill arbeta med t.ex. större möbler.  
  Maila oss på ladugard206@gmail.com för mer information och bokning.
 
 

Välkommen på kurs! Ta med ett glatt målarhumör så ses vi på Ladugård 206!

Färgglada hälsningar Sara 


 

Är ni ett gäng som är sugna
på att komma till mig i Ladugård 206 och måla eller lära er mer om Annie Sloan Chalk PaintTM? Maila mig, så syr vi tillsammans ihop något som passar just era önskemål! ladugard206@gmail.com