Hem till gårdens glampingställplats

- ENDAST FÖR HUSBILAR BEROENDE PÅ BEGRÄNSAD PLATS

Midsommarstängt 17/6 till och med 25/6!

FÖRBOKA gärna en dag innan. Ring Staffan, 070-3226013. Ring gärna vettiga tider, han gillar att gubbsova på nätterna!

Sista-minuten-drop-in utan mat och vid mån av plats=350 kr


Måndag: Tillgång till bodegan Hönshuset samt toalett. 350 kr
Tisdag: Tillgång till bodegan Hönshuset samt toalett. 350 kr
Onsdag: Tillgång till bodegan Hönshuset, toalett samt härlig ostbricka för två personer. 575 kr
Torsdag: Tillgång till bodegan Hönshuset, toalett samt ladugårdens stora tapasbricka för två personer. 695 kr (går att välja vår stora ostbricka då istället 575 kr)
Fredag: Tillgång till bodegan Hönshuset, toalett samt ladugårdens stora tapasbricka  för två personer. 695kr (går att istället välja vår stora ostbricka, då 575 kr)
Lördag: Tillgång till bodegan Hönshuset, toalett samt ladugårdens stora tapasbricka för två personer. 695 kr (går att byta till vår stora ostbricka, då 575 kr)
Söndag: Tillgång till bodegan Hönshuset, toalett samt härlig ostbricka för två personer. 575 kr

Välkommen till vår glampingställplats (för husbilar) på vår gård! Här står du i egen sfär med egen "terrass" i anslutning till vårt kära Ladugård 206, endast ett stenkast (långt)(20 min promenad, 5 min cykel) från vackra Vadstena. Du står med utsikt mot böljande sädesfält och är du sugen på att träffa andra har du tillgång till vår bodega Hönshuset dit du får ha egen förtäring med dig och gärna spela våra spel. Det finns shuffleboard, dart och cornhole. Här är perfekt att hänga för att ha en riktigt trevlig kväll!
 
I anslutning till bodegan finns toaletter och möjlighet att slänga sopor för den som önskar.
Vi har däremot INTE latrintömning och INTE heller el på ställplatsen detta år.

Incheckning från 15.00 - utcheckning 10.45
Dessa tider beror på att mååånga andra besökande kommer med bil till Ladugård 206 när vi öppnar (vi är sjukt populära) och då kan det bli lite rörigt och min tid att vara trafikkoordinator är begränsad vid 13tiden. Beroende också på att vi måste kunna hinna städa toaletter efter er samt lite andra viktiga saker som att vi också har ett jordbruk som kräver sin plats. Skall ni svinga en bägare på kvällen får ni alltså svinga något mindre så att ni är körbara till 10.45 en tid som ändå är ganska generös om man jämför med hotell.

Vi är inte riktigt som andra ställplatser utan vi försöker erbjuda en helhet med umgänge om man önskar, tillgång till vårt Ladugård 206 (11 till 17.00)och vår bodega samt lite härligt käk (du kommer bli mätt) så du inte skall behöva tänka på det för en kväll. Tanken ÄR att man står en kväll och sen tuffar vidare, detta naturligtvis för vi vill att fler skall få ta del av denna helhet. Maten ingår i priset och den får man vare sig man vill eller inte, givetvis inget tvång men priset är det samma även om man står över maten.

Vi är ju inte blinda och har ju förstått via diverse ställplatssidor att det här med prissättning, in och utcheckningstider osv är en het potatis. En ej helt ovanlig kommentar är "med det här eller det där kommer ni inte få några gäster". Men varje ställplatsägare gör ju sin egen sak och vi tror att bara man besöker oss kommer man förstå varför just vi har våra priser och "regler", och det är ju som bekant ingen lag på att besöka en ställplats om den inte verkar passa plånbok eller andra gällande inriktningar. Vi har tid att skynda långsamt och våra genrepsgäster gav oss jättemycket tummar upp vilket stärker oss att det här kommer bli göööörbra. (just detta stycke är skrivet i en lågaffektiv ton men efter att ha läst alla dessa sidor och rätt tråkiga kommentarer mot vissa ställplatsägare känner jag att det var viktigt att delge vår åsikt)

Det viktiga är att ni är välkomna hem till Sara och mig (Staffan). Det här är vårt hem och den anda som vi har på Ladugård 206 skall även prägla vårt värdskap på vår glampingställplats. Här har ni en lugn tillvaro till näktergalens kvitter (allt som oftast) men vill ni söka stadens rajraj är det som sagt ingen längre sträcka.
För bokning (än så länge):
Staffan 070-3226013

Varmt välkomna!