Tramsinfo, jajjemän


Det är alltså till mig, Staffan, och min familj ni kommer till när ni besöker ladugård 206. Ladugården är vårt andra hem och så ska det också kännas för er. Allt genomsyras av att vara ett ställe där jag själv vill hänga och umgås med familj och mina polare. Vi vill inte vara en märkvärdig stureplanskrog utan du skall kunna komma som du är utan att känna stress, och där du snabbt lämna tråkigheter bakom dig. Du kommer till en gammal ladugård, och nog tusan kommer du hitta både någon spindelväv och ett dammkorn här och var, men också en miljö som överraskar den mest kräsne. Vi får ofta kommentaren: -Här vill jag bo!!
Vi får ofta frågor om vad vi serverar för mat, och sanningen är att dagsform får avgöra. Det enda som är säkert är att vi lagar de rätter vi serverar med kärlek och för att det skall passa så många som möjligt. Men, vi är inte McDonalds och alltså har vi sällan hamburgare, vi är ingen indisk restaruang och vi är heller ingen veg eller vegansk restaurang även om vi lägger stor vikt att kunna erbjuda alternativ för allergiker och gäster med speciella önskemål, dock går det inte alltid att på studs lösa allting. Har du en allergi eller något annat önskemål, hör gärna av dig innan så försöker vi lösa allt så gott det går.

I kafferosteriet hittar du Mikes magiska kaffe och det är också där du hittar fikabrödet och mycket annat. Kliv in och njut av magiskt kaffe och denne mans gästvänliga atmosvär.

Ost då, ja jösses var skall vi börja? Ja vi kan väl börja med att vi har ca 8 meter försäljningsdisk med ostar från världens alla hörn och som inte det var nog har vi ett alldeles eget osthotell där våra ostar under rätt förhållande får lagras till rätt smak är framme. Givetvis försöker vi hitta svenska leverantörer som kan förse oss med magiska ostar. Men vi har ju inte bara ost och osttillbehör som var tanken innan undertecknad insåg att det var alldeles för roligt att köpa in underbara olivoljor, vinägrar och mycket annat gott som inte alls har att göra med ost egentligen. 

I inredningsbutiken är det frugan med sina medhjälpare Frida och svärmor som härjar. Butiken började som en litet sidoprojekt där en speciell färg var huvudnumret (annie sloan) men har numera utvecklats till en fullfjädrad butik på hela 158,4 m2. Att vi vet storleken så noga beror naturligtvis att vi har koll på hur många man får vara här under en pandemi. Här är det vår smak och sen hoppas vi att ni gillar vår smak också!

Där hade ni alltså lite tramsinfo men trams är också viktigt. Vi älskar vår ladugård och hoppas ni gör det också. Varmt välkomna