Kära gäster! Vi är överväldigade, hedrade och otroligt tacksamma för att just ni röstat fram oss en av de 10 mest populära restaurangerna i sverige. Tidningen Livets goda meddelade resultatet nu i veckan och det känns helt otroligt. Självklart förstår vi att vi inte kan jämföra oss med tvåstjärniga guidemichelinkrogar som också finns på listan utan i vårt fall handlar det nog om helheten, rätt opretantiös stämning, ärligt lagad mat och det faktum att man kan handla ostar, inredning och att vi har dumleklubbsträd som oftast blommar. Nu gör vi dock förändringar vilket kan förefalla konstigt. Förklaringarna är många (framför allt möjligheten att hitta kockar som vill jobba på landet där vi inte kan erbjuda heltid) men vi kommer nu gå mer åt upplevelsebutikshållet där matutbudet blir ett enklare kompliment under lågsäsong (ladugåsar (matiga smörrebröd) och soppbuffé)fast där vi har möjlighet att "gasa på" matmässigt under storhelger och eventkvällar. Självklart kommer säkert många sakna våra frikostiga bufféer men vi är övertygade att vårt nya koncept är helt rätt väg att gå för att vi skall orka hålla på ytterligare 20 år med arbetsglädje! Vi kommer också ändra öppettider så håll koll här inom kort, vi räknar dock med att smygöppna ostförsäljningen fredagen den 27 september!Vi är nu en bokningsfri restaurang/kafé

HUNDAR
Hundar i restaurangen bedömmer vi från gång till gång, kan låta luddigt men skulle vi säga ett kategoriskt ja till hundar, skulle vi snart ha en kennel och 30 hundar här ute, vilket inte heller hundägare skulle älska. Under sommaren är det ju självklart att hunden får vara på uteserveringen. Är det dock en lugn dag och inga andra gäster misstycker ger vi ibland tillåtelse till att man kan sätta sig lite vid sidan av i restaurangen. Skäller hunden, åker han ut lika mycket som en överförfriskad högljud gäst! Följ oss på Facebook och telefonsvarare för mer information (0143-12266, senaste nytt och uppdateringar! OCH BÄSTA NI, ANVÄND INTE GOOGLE FÖR ATT KOLLA VÅRA ÖPPETTIDER DÅ DET ÄR UTOM VÅR KONTROLL, ANVÄND HEMSIDA ELLER FACEBOOK ELLER TELESVAR FÖR INFO!

facebooksida https://www.facebook.com/Ladugard206/

Klart som korvspad? Om inte, ring Staffan på 070-322 60 13 

VÄLKOMNA!

HÖGAKTUELLT

Vecka 44
(höstlovet) vill vi alla umgås med våra barn, därför håller vi då stängt!

Nu har vi öppnat upp restaurang /"kafé"-delen med ladugåsar (rejält matiga "smörrebröd")(glutenfritt finns) och en härlig soppbuffé och ändrar också till  våra nya öppettider. Vi ser oss alltså numera som en butiksdestination mer än restaurang, även om du naturligtvis skall kunna få något i magen.

Aktuella öppettider!
Onsdagar 11.30 till 17.00
Torsdagar 11.30 till 17.00
Fredagar 11.30 till 18.30
Lördagar 11.30 till 17.00
Söndag, måndag, tisdag STÄNGT.
SHUFFLEPUBEN ÄR NU ÖPPEN FÖR BOKNING.
Nu kan du hyra vår mysiga shufflepub med ditt kompisgäng, familj eller vilken sammansättning du vill. Här får du ha med dig egen mat och dryck och vi vill att lokalen är samma skick när ni lämnar som när ni anlände! Här finns kyl, ett shuffleboard, en darttavla och gött häng.
Pris
1 timma 495 kronor
2 timmar 900 kronor
3 timmar 1300 kronor
hel dag 1750 kronor
Shufflepuben stänger 22.00
 

Tjejmys i Ladugård 206

Bubbeltorsdag

Samla ihop dina tjejkompisar och mys tillsammans utan jobbiga män/gubbar. Mingla bland Champagne, Cava, Prosecco och småplock!
(Män som bejakar sin kvinnliga sida är välkomna efter kl 21...)


Boka bord på 070-322 60 13 eller 0143-122 66
 

INREDNINGSBUTIKEN

I vår inspirerande butik hittar du färg och andra produkter från Annie Sloan Chalk Paint™, färgen som ger dig fantastiska möjligheter att förnya dina möbler och prylar på ett enkelt och kreativt sätt. Här hittar du också inredning från bl.a Tove Frank, Madam Stoltz, PR Home, BYON, PotteryJo,Vanilla Fly, Hanna Ekegren, Olsson&Jensen, Boel&Jan och Affari. Vi har även jättefina skinnväskor från Spanien!

Vi håller målarkurser och work shops med Annie Sloans produkter. Håll utkik efter kommande kursdatum!


läs mer

Är ni ett gäng som är sugna
på att komma till oss i Ladugård206 och måla eller lära er mer om Annie Sloan Chalk Paint™? Maila mig, så syr vi tillsammans ihop något som passar just era önskemål! /Sara
 
ladugard206@gmail.com  

Nu har vi ökat vår butiksyta och är numera en härlig inspirerande oas för ostälskare och ni som gillar inredning i alla former. Vår restaurang har fått ett delvis nytt utseende och skall ses som ett givet kompliment till vår butik. Vi tar numera inte beställningar kvällstid i restaurangen  fredag och lördagkvällar förutom våra egna event. Vill man besöka oss kvällstid annan tid ring gärna så berättar vi mer.

Ring Staffan på 070-322 60 13 eller 0143-122 66

Tänk att vi har haft vår ladugård öppen i snart 20 år!
I snart 20 år har vi varit ett utflyktsmål för hungriga och fikasugna gäster från när och fjärran, trots att krögaren förmodligen aldrig kommer dyka upp i något läckert matlagningsprogram på tv. I tjugo år har vi har vi haft öppet, trots att vi egentligen kör allt här i ladugården genom att räcka upp ett finger och godtyckligt känna varifrån vinden kommer. I tjugo år har vi huserat delikatessbutik, inredningsbutiker, konstutställningar och konstiga aktiviteter för att nu landa i sportlounge, bistro, ostbutik och inom några månader kafferosteri.
I tjugo år har jag också tjatat på min fru om att öppna något här ute hon ockå, så att vi faktiskt får träffa varandra någon gång då och då och äntligen har det burit frukt; En mysig butik, med fantastisk färg och inredning, som växer efter hand.

Och vet ni vad!? I tjugo år har jag gått ut till min kära ladugård och känt en stolthet över att ni faktiskt hittar hit ut till oss och verkar uppskatta det vi gör. Jag kan inte lova att det blir tjugo år till, då jag börjar bli medelåldrig, men jag kan lova att så länge vi har öppet kommer vi fortsätta att köra på vårt sätt, totalt utan rim och reson, men med en vilja att ni skall vara galet nöjda efter ett besök hos oss!

Välkomna till familjen Linde med personal

Kulinarisk matupplevelse & färg i ladugårdsmiljö!

Ett perfekt utflyktsmål på Östgötaslätten. Här äter du gott, fikar och handlar inredning och färg till dina kreativa projekt, allt i en inspirerande ladugårdsmiljö. 
Välkommen till Ladugård 206!