OBS!
Vi hade ju förhoppningar om att öppna runt den 1 mars, men utökade renoveringsbehov och åtgärdande av vårt vattensystem gör att det dröjer.
Vi siktar dock på att så fort som möjligt öppna våra butiker!


Följ oss på Facebook för mer information, senaste nytt och uppdateringar!

facebooksida https://www.facebook.com/Ladugard206/

Klart som korvspad? Om inte, ring Staffan på 070-322 60 13 

VÄLKOMNA!

HÖGAKTUELLT

Just nu har vi stängt för renovering! Mer information på vår Facebooksida:
facebooksida https://www.facebook.com/Ladugard206/


¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
SPORTLOUNGEN

Boka shuffleboards och biljardbord, spela pingis och kasta dart. Öppen när lagår´n är öppen.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

VÄLKOMMEN TILL VÅR  OSTBUTIK!
Här kan du läsa mer

 

Tjejmys i Ladugård 206

Bubbeltorsdag

Samla ihop dina tjejkompisar och mys tillsammans utan jobbiga män/gubbar. Mingla bland Champagne, Cava, Prosecco och småplock!
(Män som bejakar sin kvinnliga sida är välkomna efter kl 21...)


Boka bord på 070-322 60 13 eller 0143-122 66
 

Lååång söndagsbrunch

Hoppa frukosten och lunchen och kom hit och ät en låång, skön och matig brunch! Njut av juicer, smoothies, bacon, äggröra, massor av grönt, köttbullar, frukt och mycket mer. Kanske till och med lite nyttiga frukter. Välkomna!

INREDNINGSBUTIKEN

I vår inspirerande butik hittar du färg och andra produkter från Annie Sloan Chalk Paint™, färgen som ger dig fantastiska möjligheter att förnya dina möbler och prylar på ett enkelt och kreativt sätt. Här hittar du också inredning från bl.a Tove Frank, Vanilla Fly, Madam Stoltz, PR Home, BYON, PotteryJo, Hanna Ekegren, Olsson&Jensen, Boel&Jan och Affari. Vi har även handsydda skinnskor från AS98 och jättefina skinnväskor direkt från Spanien.

Vi håller målarkurser och work shops med Annie Sloans produkter. Håll utkik efter kommande kursdatum!


läs mer

Är ni ett gäng som är sugna
på att komma till oss i Ladugård206 och måla eller lära er mer om Annie Sloan Chalk Paint™? Maila mig, så syr vi tillsammans ihop något som passar just era önskemål! /Sara
 
ladugard206@gmail.com  

Vill ni göra en bokning för ett större sällskap eller ett företagsevent? Vi fixar!

Ring Staffan på 070-322 60 13 eller 0143-122 66

Tänk att vi har haft vår ladugård öppen i 15 år!
I femton år har vi varit ett utflyktsmål för hungriga och fikasugna gäster från när och fjärran, trots att krögaren förmodligen aldrig kommer dyka upp i något läckert matlagningsprogram på tv. I femton år har vi har vi haft öppet, trots att vi egentligen kör allt här i ladugården genom att räcka upp ett finger och godtyckligt känna varifrån vinden kommer. I femton år har vi huserat delikatessbutik, inredningsbutiker, konstutställningar och konstiga aktiviteter för att nu landa i sportlounge, bistro och fonduerestaurang. Jo, du hörde rätt! Fonduerestaurang! 
I femton år har jag också tjatat på min fru om att öppna något här ute hon ockå, så att vi faktiskt får träffa varandra någon gång då och då och äntligen har det burit frukt; En mysig butik, med fantastisk färg och inredning, som växer efter hand.

Och vet ni vad!? I femton år har jag gått ut till min kära ladugård och känt en stolthet över att ni faktiskt hittar hit ut till oss och verkar uppskatta det vi gör. Jag kan inte lova att det blir femton år till, då jag börjar bli medelåldrig, men jag kan lova att så länge vi har öppet kommer vi fortsätta att köra på vårt sätt, totalt utan rim och reson, men med en vilja att ni skall vara galet nöjda efter ett besök hos oss!

Välkomna till familjen Linde med personal

Kulinarisk matupplevelse & färg i ladugårdsmiljö!

Ett perfekt utflyktsmål på Östgötaslätten. Här äter du gott, fikar och handlar inredning och färg till dina kreativa projekt, allt i en inspirerande ladugårdsmiljö. 
Välkommen till Ladugård 206!