SENASTE NYTTFredag 1 juli öppnar vi upp som vanligt och har därefter öppet torsdag till söndag 11.30 till 17.00 (fredagar en extra timme till 18.00). Givetvis har rosteri, inredning och ostförsäljning samma öppettider som restaurang.

MENY. Nu ligger vår sommarmeny upplagd under fliken här ovan. Menyn är satt för att vi skall kunna klara av att serva så många gäster vi bara kan med den begränsade bemanningen vi har i köket.  Vissa dagar kan det vara så att vi helt enkelt inte mäktar med att ge alla som vill besöka oss mat, och vi vill redan nu beklaga om så blir fallet. Förhoppningsvis kommer vi lösa mat till alla er som vill äta.

BORDSBOKNING.Hos oss är det i stort sett först till kvarn som gäller och vi tar ej bordsbokningar om ni är färre personer än 9 stycken. Då vi också har ett begränsat kök har vi ej möjlighet att ta bokningar lördagar och söndagar om ni är fler än 20 personer (vi tar bordsbokningar fram till klockan 12.00 och efter 14.00)

HUNDAR. Hos oss har vi ett maxtal med antal hundar inne samtidigt och den siffran är 3 stycken. inomhus blir man då hänvisad till våra soffbord och inte mitt i vår matsal där andra gäster kan misstycka. Utomhus är alla hundar välkomna utom de som har en tendens att vilja slita människor och andra hundar i stycken.

Vägbommen längst nere vid stora vägen öppnas ca 11.28!

Viktig information: Ladugård 206 och covid-19 Trots bortplockade restriktioner har vi på Ladugård 206 beslutat oss för att behålla vårt maxantal inne OCH ute för att förhindra trängsel och öka trivseln när man väl är inne. Även brandsäkerhet och ett begränsat kök gör att vi måste följa denna åtgärd

Bästa ni, här finns våra öppettider!
Rosteriet och butikerna håller samma öppettider som restaurangen.
Använd inte Google för att kolla när vi har öppet, för uppgifterna där är utom vår kontroll! Följ oss på Facebook och telefonsvarare, 0143-122 66, för mer information, senaste nytt och uppdateringar! 

Vi är en bokningsfri restaurang
Om ni är färre än 9 personer.  Är det bra eller dåligt kan man ha åsikter om, men för oss funkar det fint! Inga så många reserveratlappar på borden när du kommer hungrig och vill äta. På lördagar och söndagar har vi en maxgräns för bordsreservation på 20 personer pga begränsad köksvolym. Bordsbokningar tar vi fram till 12.00 och efter 14.00

Rosteriet Vadstena
I vårt alldeles egna kafferosteri får ni en doft av nyrostat kaffe! Här finns kakor och annat gott fika samt praliner. och mängder med fina muggar, koppar och annat fikarelaterat att handla. 
 

Inredningsbutik
I vår inspirerande butik hittar du inredning från bl.a Alot, Broste, Madam Stoltz, PR Home, Olsson&Jensen, Boel&Jan, Affari och Tove Frank. Här hittar du ocskå färg och andra produkter från Annie Sloan Chalk Paint™, färgen som ger dig fantastiska möjligheter att förnya dina möbler och prylar på ett enkelt och kreativt sätt.

Kära gäster!
Vi är överväldigade, hedrade och otroligt tacksamma för att just ni röstat fram oss till en av de 10 mest populära restaurangerna i Sverige i en omröstning i tidningen Livets goda. Det känns helt otroligt! Självklart förstår vi att vi inte kan jämföra oss med tvåstjärniga guide michelinkrogar, som också finns på listan, utan att det i vårt fall nog handlar om helheten; rätt opretantiös stämning, ärligt lagad mat och det faktum att man kan handla ostar, inredning och få slättens godaste kaffe. Vårt mål är att du som gäst alltid skall ha en go' stund här ute, utan stress, tvång och massa måsten. Kort sagt - vi är ett utflyktsmål på östgötaslätten där du får vara dig själv en stund.
 

Kulinarisk matupplevelse, kafferosteri och butiker i ladugårdsmiljö!

Ett perfekt utflyktsmål på Östgötaslätten. Här äter du gott, fikar och handlar inredning och färg till dina kreativa projekt, allt i en inspirerande ladugårdsmiljö. 
Välkommen till Ladugård 206!