Senaste nyttUnder januari har endast ost och inredningsbutik öppet. Dessa är öppna fredagar 12.00 till 18.00 samt lördagar 10.00 till 14.00. Restaurang och kafferosteri håller till vidare stängt tills det pandemiska läget gör att det finns lönsamhet att öppna upp. Vi har en förhoppning att vi kan köra igång i slutet av januari men som ni förstår måste vi avakta läget och restriktioner. Som tröst bjuder vi på kaffe på fredagar och lördagar när vi säljer ost och inredning!
Nu skrämmer vi iväg det här eländiga viruset så ser vi till att få ett magiskt 2022!
Kram och väl mött / staffan


Vägbommen längst nere vid stora vägen öppnas ca 11.28!

Viktig information: Ladugård 206 och covid-19 Trots lättade restriktioner har vi på Ladugård 206 beslutat oss för att behålla vårt maxantal inne OCH ute för att förhindra trängsel och öka trivseln när man väl är inne. Även brandsäkerhet och ett begränsat kök gör att vi måste följa denna åtgärd

Bästa ni, här finns våra öppettider!
Rosteriet och butikerna håller samma öppettider som restaurangen.
Använd inte Google för att kolla när vi har öppet, för uppgifterna där är utom vår kontroll! Följ oss på Facebook och telefonsvarare, 0143-122 66, för mer information, senaste nytt och uppdateringar! 

Vi är en bokningsfri restaurang
Om det är bra eller dåligt kan man ha åsikter om, men för oss funkar det fint! Inga reserveratlappar på borden när du kommer hungrig och vill äta. Är ni omkring 15 personer eller fler försöker vi dock hjälpa till att fixa plats. 

Rosteriet Vadstena
I vårt alldeles egna kafferosteri får ni en doft av nyrostat kaffe! Här finns kakor och annat gott fika samt praliner. och mängder med fina muggar, koppar och annat fikarelaterat att handla. 
 

Inredningsbutik
I vår inspirerande butik hittar du inredning från bl.a Alot, Broste, Madam Stoltz, PR Home, Olsson&Jensen, Boel&Jan, Affari och Tove Frank. Här hittar du ocskå färg och andra produkter från Annie Sloan Chalk Paint™, färgen som ger dig fantastiska möjligheter att förnya dina möbler och prylar på ett enkelt och kreativt sätt.

Kära gäster!
Vi är överväldigade, hedrade och otroligt tacksamma för att just ni röstat fram oss till en av de 10 mest populära restaurangerna i Sverige i en omröstning i tidningen Livets goda. Det känns helt otroligt! Självklart förstår vi att vi inte kan jämföra oss med tvåstjärniga guide michelinkrogar, som också finns på listan, utan att det i vårt fall nog handlar om helheten; rätt opretantiös stämning, ärligt lagad mat och det faktum att man kan handla ostar, inredning och få slättens godaste kaffe. Vårt mål är att du som gäst alltid skall ha en go' stund här ute, utan stress, tvång och massa måsten. Kort sagt - vi är ett utflyktsmål på östgötaslätten där du får vara dig själv en stund.
 

Kulinarisk matupplevelse, kafferosteri och butiker i ladugårdsmiljö!

Ett perfekt utflyktsmål på Östgötaslätten. Här äter du gott, fikar och handlar inredning och färg till dina kreativa projekt, allt i en inspirerande ladugårdsmiljö. 
Välkommen till Ladugård 206!