Kära gäster! Vi är överväldigade, hedrade och otroligt tacksamma för att just ni röstat fram oss en av de 10 mest populära restaurangerna i sverige. Tidningen Livets goda meddelade resultatet nu i veckan och det känns helt otroligt. Självklart förstår vi att vi inte kan jämföra oss med tvåstjärniga guidemichelinkrogar som också finns på listan utan i vårt fall handlar det nog om helheten, rätt opretantiös stämning, ärligt lagad mat och det faktum att man kan handla ostar, inredning och att vi har dumleklubbsträd som oftast blommar. Nu gör vi dock förändringar vilket kan förefalla konstigt. Förklaringarna är många (framför allt möjligheten att hitta kockar som vill jobba på landet där vi inte kan erbjuda heltid) men vi kommer nu gå mer åt upplevelsebutikshållet där matutbudet blir ett enklare kompliment under lågsäsong (ladugåsar (matiga smörrebröd) och soppbuffé)fast där vi har möjlighet att "gasa på" matmässigt under storhelger och eventkvällar. Självklart kommer säkert många sakna våra frikostiga bufféer men vi är övertygade att vårt nya koncept är helt rätt väg att gå för att vi skall orka hålla på ytterligare 20 år med arbetsglädje! HEMKÖRNING AV GÖRSMASKIGA OSTPÅSAR! Ring 070-3226013 torsdag till lördag. I mån av tid så levererar jag hem till dörren.

Gebortgåvor 
Det är alltid läge att kontakta oss om ni är sugna på att hitta på något till din personal, dina vänner eller din familj. Lite partiska är vi, men visst är det härligt med presenter man äter upp och inte ställer på en hylla. Ring oss så snackar vi oss fram om vad du vill ha och vad det får kosta. Och vill du inte ha något man kan äta upp, vilken tur då att vi har en fantastisk inredningsbutik i lagårn!Vi är nu en bokningsfri restaurang/kafé (bra eller dåligt kan man ha åsikter om, men för oss har det funkat fint, inte massa reserveratlappar på alla bord när du kommer hungrig och vill äta)

HUNDAR
Hundar i restaurangen bedömmer vi från gång till gång, kan låta luddigt men skulle vi säga ett kategoriskt ja till hundar, skulle vi snart ha en kennel och 30 hundar här ute, vilket inte heller hundägare skulle älska. Under sommaren är det ju självklart att hunden får vara på uteserveringen. Är det dock en lugn dag och inga andra gäster misstycker ger vi ibland tillåtelse till att man kan sätta sig lite vid sidan av i restaurangen. Skäller hunden, åker han ut lika mycket som en överförfriskad högljud gäst! Följ oss på Facebook och telefonsvarare för mer information (0143-12266, senaste nytt och uppdateringar! OCH BÄSTA NI, ANVÄND INTE GOOGLE FÖR ATT KOLLA VÅRA ÖPPETTIDER DÅ DET ÄR UTOM VÅR KONTROLL, ANVÄND HEMSIDA ELLER FACEBOOK ELLER TELESVAR FÖR INFO!

facebooksida https://www.facebook.com/Ladugard206/

Klart som korvspad? Om inte, ring Staffan på 070-322 60 13 

VÄLKOMNA!

HÖGAKTUELLT
Sista helgen i maj är det mors helg, och på lördag samt söndag serverar vi en 4-rätters morsdagsmeny i ladugården. Enklare käk kommer bara att kunna erbjudas på uteserveringen. Morsdagsmenyn kostar 265 kronor och vi kommer ha två sittningar, 12.00 och 14.00 eller på takeaway. Detta veckoslut kommer tapasbrickorna bara erbjudas på fredagen


Rosteriet håller öppet för kaffeservering och försäljning här på plats och följer våra öppettider!

Det här är vår takeawaymeny och mat ni kan äta här!


Under morsdagshelgen kör vi lite på känn, och vad som erbjuds på uteserveringen kan ändras under dagen. Lite lättare rätter är dock det som kommer erbjudas.

Mors dagshelgen serveras morsdagsmeny och inte våra tapasbrickor (lördag söndag) (läs om denna längre ner)TAPASBRICKAN (beställes via 0143-12266/bokningar via facebook undanbedes) Går att få som vegetarisk.(minst 2 personer) Denna vecka endast fredag!
(perfekt framför tvn.)

 109 kronor per person (minst 2 personer)
I mån av tid kan vi leverera rätter direkt efter stängningstid!


MORS DAG (på take away och på plats i  ladugården)
Fyrarätters (265 kr)

MENY 1
Skagen och laxröra på hembakat bröd
ostassiette
Tereyiakiglacerad kyckling med örtsmör, potatisgratäng och rostad tomat
Kardemummapannacotta med rabarberkompotte

Meny 2
Melon/tomatsallad med fetaost och serranoskinka
Ostassiette
Inkokt lax med klassiska tillbehör, dillmajonäs, pressgurka samt färskpotatis
kladdkaka med hallon och vispad grädde


Alltså är öppettiderna 
 Onsdag torsdag 11.30 till 15.00 (köket) (torsdag kristihimmelfärd köket öppet till 17.00)plus butiksförsäljning och avhämt samt mys i rosteriet till 17.00.

fredagar 11.30 till 15.00 (köket), därefter butiksförsäljning, kaffeförsäljning i rosteriet och avhämtning av takeaway till 18.00.

Samt lördag söndag 11.30 till 17.00 (kök, butiker samt rosteriet)

CATERINGMENYER LIGGER UPPLAGDA UNDER MENYFLIKEN, ELLER VARFÖR INTE RINGA OSS SÅ BERÄTTAR VI MER!SHUFFLEPUBEN ÄR NU ÖPPEN FÖR BOKNING.
Nu kan du hyra vår mysiga shufflepub med ditt kompisgäng, familj eller vilken sammansättning du vill. Här får du ha med dig egen mat och dryck och vi vill att lokalen är samma skick när ni lämnar som när ni anlände! Här finns kyl, ett shuffleboard, en darttavla och gött häng.
Pris
1 timma 395 kronor
2 timmar 750 kronor
3 timmar 1120 kronor
hel dag 1650 kronor
Shufflepuben stänger 22.00
 

Tjejmys i Ladugård 206

Bubbeltorsdag

Samla ihop dina tjejkompisar och mys tillsammans utan jobbiga män/gubbar. Mingla bland Champagne, Cava, Prosecco och småplock!
(Män som bejakar sin kvinnliga sida är välkomna efter kl 21...)


Boka bord på 070-322 60 13 eller 0143-122 66
 

INREDNINGSBUTIKEN

I vår inspirerande butik hittar du färg och andra produkter från Annie Sloan Chalk Paint™, färgen som ger dig fantastiska möjligheter att förnya dina möbler och prylar på ett enkelt och kreativt sätt. Här hittar du också inredning från bl.a Tove Frank, Madam Stoltz, PR Home, BYON, PotteryJo,Vanilla Fly, Hanna Ekegren, Olsson&Jensen, Boel&Jan och Affari. Vi har även jättefina skinnväskor från Spanien!

Vi håller målarkurser och work shops med Annie Sloans produkter. Håll utkik efter kommande kursdatum!


läs mer

Är ni ett gäng som är sugna
på att komma till oss i Ladugård206 och måla eller lära er mer om Annie Sloan Chalk Paint™? Maila mig, så syr vi tillsammans ihop något som passar just era önskemål! /Sara
 
ladugard206@gmail.com  

Nu har vi ökat vår butiksyta och är numera en härlig inspirerande oas för ostälskare och ni som gillar inredning i alla former. Vår restaurang har fått ett delvis nytt utseende och skall ses som ett givet kompliment till vår butik. Vi tar numera inte beställningar kvällstid i restaurangen  fredag och lördagkvällar förutom våra egna event. Vill man besöka oss kvällstid annan tid ring gärna så berättar vi mer.

Ring Staffan på 070-322 60 13 eller 0143-122 66

Tänk att vi har haft vår ladugård öppen i snart 20 år!
I snart 20 år har vi varit ett utflyktsmål för hungriga och fikasugna gäster från när och fjärran, trots att krögaren förmodligen aldrig kommer dyka upp i något läckert matlagningsprogram på tv. I tjugo år har vi har vi haft öppet, trots att vi egentligen kör allt här i ladugården genom att räcka upp ett finger och godtyckligt känna varifrån vinden kommer. I tjugo år har vi huserat delikatessbutik, inredningsbutiker, konstutställningar och konstiga aktiviteter för att nu landa i sportlounge, bistro, ostbutik och inom några månader kafferosteri.
I tjugo år har jag också tjatat på min fru om att öppna något här ute hon ockå, så att vi faktiskt får träffa varandra någon gång då och då och äntligen har det burit frukt; En mysig butik, med fantastisk färg och inredning, som växer efter hand.

Och vet ni vad!? I tjugo år har jag gått ut till min kära ladugård och känt en stolthet över att ni faktiskt hittar hit ut till oss och verkar uppskatta det vi gör. Jag kan inte lova att det blir tjugo år till, då jag börjar bli medelåldrig, men jag kan lova att så länge vi har öppet kommer vi fortsätta att köra på vårt sätt, totalt utan rim och reson, men med en vilja att ni skall vara galet nöjda efter ett besök hos oss!

Välkomna till familjen Linde med personal

Kulinarisk matupplevelse & färg i ladugårdsmiljö!

Ett perfekt utflyktsmål på Östgötaslätten. Här äter du gott, fikar och handlar inredning och färg till dina kreativa projekt, allt i en inspirerande ladugårdsmiljö. 
Välkommen till Ladugård 206!