Färg och inredning

Vi säljer färgen Chalk Paint™. Du slipper det tråkiga förarbetet då du kan måla på nästa vilken yta som helst, utan att behöva ta bort lack, annan färg eller vax innan. Färgen, som är luktfri, torkar till en vacker, mjuk sammetsliknande finish på ca 30 min. Kom in så berättar vi mer och du kan passa på att se färgproverna.

Kurser med Annie Sloan Chalk Paint™

Allmän information:
· Vi är alltid på Ladugård 206.
· Datum och tider för respektive kurs anges nedan.
· Allt material ingår i priset (förutom Rost och Betong och Adventspyssel, se nedan)

· I priset ingår dessutom mat från vår härliga buffé (förutom Adventspyssel, se nedan)
· Ha på dig oömma kläder som tål lite färgfläckar. 
· Anmälan: maila namn, mobilnummer och kursdatum till: ladugard206@gmail.com
 (anmälan är bindande, avbokning senast en vecka före kursen)

KURSERNA

Du behöver inte gå kurserna i tur och ordning, då de alla är fristående.

Introduktionskurs
En prova på-kurs för dig som målat lite eller inte alls med Annie Sloan Chalk Paint™ tidigare. Du får en introduktion till färgen och hur man kan använda den. Vi målar en ljusstake med två olika lager färg som vi sedan slipar och vaxar med ljust, mörkt, vitt eller svart vax. 
Pris: 595kr 

Teknik 1
En kurs för dig som målat lite tidigare eller varit med på Introduktionskursen och nu vill gå vidare. På kursen lär du dig några av Annie Sloans tekniker, så som hon själv lär ut dem. Vi testar strukturmålning, lager på lager med slipning och krackelering. Vi lär oss att arbeta med ljust, mörkt, vitt och svart vax. Kursen är en officiell Annie Sloan workshop.
Pris: 595kr

Teknik 2
Detta är en kurs för dig som varit med på någon av våra tidigare kurser och nu vill testa ytterligare några tekniker. På kursen lär vi oss att arbeta med bladmetall, schabloner, découpage, transfer och krackelering med Annies fantastiska produkt Craqueleur. Vi arbetar med ljust, mörkt, vitt eller svart vax. Kursen är en officiell Annie Sloan workshop.    
Pris: 695kr 

Rost och Betong
Detta är en av våra nya kurser! På kursen lär du dig att använda Annie Sloan Chalk Paint™ för att skapa ytor som ser ut som rost och betong. Till kursen vill vi att du tar med dig två saker du vill ”rosta och betonga”. Sakerna bör inte vara för stora eftersom du ska hinna arbeta klart med dem och så vill vi ju alla få plats runt borden ;0). Allt annat material, såsom färg och vax ingår, förstås i priset.
Pris: 595kr 

NYHET: Adventspyssel
En alldeles ny goding där vi gör adventsarrangemang med ljus, blommor och dekorationer. Vi arbetar med olika tekniker som krackelering, bladmetall och schabloner. I priset ingår den trälåda som är grunden till arrangemanget, färg, vax och metallicpasta etc. från Annie SLoan Chalk Paint™ och fluffigt glöggfika. Sen finns det att köpa till stearinljus, lullull, band och kottar för att skapa riktigt fin adventsstämning!
Pris: 495kr


Förgyllningskurs
Vi lär oss förgylla med både bladmetall och InkaGold, en metallicpasta för de flesta underlag. Två olika objekt ingår, men vill du istället ta med en egen pryl att sätta guldkant på går det naturligtvis bra!
Pris: 595kr
 

Är ni ett gäng som är sugna på en egen kurs? Vi fixar den enligt era önskemål!
 
· Vill ni ta med egna saker att måla och göra om så står vi för färg, vax, tips och ideér.
· Vill ni ha en av de ordinarie kurserna, men med ert eget gäng, så fixar vi det.
· Är ni sugna på att fördjupa er i en särskild teknik så fixar vi material till det.
· Vi kan även komma hem till er och ha en kurs om ni vill arbeta med t.ex. större möbler.  
  Hör av er till oss så bestämmer vi något!
 
 

Välkommen på kurs! Ta med ett glatt målarhumör så ses vi på Ladugård 206!

Färgglada hälsningar Sara Linde

Möbler till försäljning
I nedan bildgalleri finns ett urval av de möbler som går att beskåda och som finns till försäljning på Ladugård 206. Kontakta Sara vid frågor 0760-46 49 48
Klicka på respektive bild så ser du längst ner i bildkanten pris och mått!


 

Är ni ett gäng som är sugna
på att komma till mig i Ladugård 206 och måla eller lära er mer om Annie Sloan Chalk PaintTM? Maila mig, så syr vi tillsammans ihop något som passar just era önskemål! ladugard206@gmail.com